Üniversitemiz ile TÜRKSAT A.Ş. Arasında İşbirliği Protokolü

Üniversitemiz ile TÜRKSAT A.Ş. arasında İşbirliği Protokolü imzalandı. Rektörümüz Prof. Dr. Metin Doğan ile TÜRKSAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Dr. Özkan Dalbay’ın imzasıyla resmiyet kazanan protokol iki kurum arasında eğitim, araştırma ve danışmanlık alanında işbirliği konularını kapsamaktadır. Protokol gereği öncelikle,  Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi ile TÜRKSAT A.Ş. birlikte ‘’proje yönetimi sertifika programları’’ düzenleyeceklerdir.

TÜRKSAT A.Ş.bünyesinde kurulan Proje Ofisi ile Üniversitemiz araştırma merkezi olan REKMER öncelikle kamu kurumlarında ve özel kuruluşlarda proje yönetim birimlerinin konumlandırılması konusunda işbirliği içinde gerekli çalışmaları koordine edeceklerdir.

TURKSAT tarafından yürütülen AB destekli e-Devlet Kapısı Projesi'nde Üniversitemiz pilot kurum olarak seçildi.

Ayrıca iki kurum, proje yönetim sisteminin kurulması için kamu kurum ve kuruluşlarına yönelik eğitim ve danışmanlık faaliyetlerinde işbirliği yapacaklardır.

PROTOKOLE KATILANLAR:

Prof. Dr. Metin DOĞAN, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Rektörü

Prof. Dr. Mehmet BARCA, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı

Yrd. Doç. Dr. Erdal AKDEVE, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekan Yrd.

Yrd. Doç.Dr. Tunç Medeni, Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İşletme Fakültesi Öğretim Üyesi

Dr. Özkan DALBAY, TÜRKSAT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü

Ömer ALAN, TÜRKSAT A.Ş. Teftiş Kurulu Başkanı ve