Rektörümüz Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU Özbekistan Adalet Akademisi Rektörü İle Görüştü

Rektörümüz Prof. Dr. Ali Cengiz KÖSEOĞLU, Özbekistan Adalet Akademisi Rektörü ile görüştü. Görüşme kapsamında iki üniversite arasında akademik işbirliği için iyiniyet anlaşması yapılmasına karar verildi. Rektörümüz, bu kuruma Hakimler ve Savcılar Kurulu üyeliği ve Türkiye Adalet Akademisi’nde aldığı görevlerden edindiği tecrübe ve deneyimleri paylaştı.

Görüşme kapsamında Özbekistan Adalet Akademisi, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi ve Taşkent Devlet Hukuk Üniversitesi olarak ortaklaşa uluslararası bir konferans ve çeşitli bilimsel çalışmalar düzenlenmesine karar verildi. Özbekistan Adalet Akademisi Üniversitesi, Türk Özbek Hukuk Araştırma Merkezi'nin faaliyetlerini yakından takip ettiklerini ifade etti ve hukuk reformuna verdikleri destek için teşekkür etti.