Pursaklar Kaymakamı Esengül Korkmaz ÇİÇEKLİ, AYBÜ’lü Öğrencilerle Buluştu

İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi’nin öncülüğünde AYBÜ İstikâl öğrenci topluluğu tarafından Esenboğa Yerleşkesi'nde düzenlenen etkinlikte, Pursaklar Kaymakamı Esengül Korkmaz ÇİÇEKLİ, Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi öğrencileriyle bir araya geldi. Program, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mustafa ORÇAN, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin TUTAR, bölüm başkanları, hocalar ve öğrencilerin katılımıyla gerçekleşti.

Program, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hüseyin TUTAR’ın konuşması ile başladı.Sonrasında "Bürokrasi ve Bürokrasi Hayatının İşleyişi" başlığı altında gerçekleştirilen etkinlikte katılımcılar Esengül Korkmaz ÇİÇEKLİ ile bürokrasinin işleyişi ve hayatındaki yeri üzerine görüş alışverişinde bulundu.

Etkinliğe katılan öğrenciler, Esengül Korkmaz ÇİÇEKLİ'ye merak ettikleri soruları yöneltme fırsatı buldular. Kaymakam ÇİÇEKLİ, öğrencilerin sorularını cevaplayarak meslek hayatına yönelik deneyimlerini paylaştı. Etkinlik, Kaymakam ÇİÇEKLİ'ye hediye takdimiyle sona erdi.