► 2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Ders Programı için bilgilendirme.
Eğitime Giriş, Eğitim Psikolojisi ve Sınıf Yönetimi dersleri tüm şubelerde online olarak verilecektir. Diğer dersler Esenboğa ve Etlik Yerleşkelerinde verilecek şekilde planlanmıştır.
Detaylar için TIKLAYINIZ…
► Pedagojik Formasyon Ders Seçimi hakkında bilgilendirme.
Ders seçme kriterleri duyurusunda da bildirildiği gibi 2.3.4. sınıf ve mezunlarımızın sadece bu döneme özgü hangi dersleri seçebileceği belirtilmiştir. Öğretmenlik Uygulaması dersini bu dönem sadece mezun öğrencilerimiz, bahar döneminde de 4. sınıf öğrencilerimiz seçebilecektir. 2023-2024 Bahar dönemi için de yine duyuru ile hangi derslerin seçilebileceği ilan edilecektir.
Detaylar için TIKLAYINIZ…
► Formasyon Eğitimi Ders Seçme Kriterleri için bilgilendirme
Ders seçme işlemlerinin linkte yer alan kriterlere göre OBS'den Rektörlük/Formasyon alanlarına ilişkin seçimleri filtreleyerek yapılması gerekmektedir.
Detaylar için TIKLAYINIZ…
► Öğretmenlik Uygulaması Dersi Hakkında Bilgilendirme Toplantısı için bilgilendirme.
Pedagojik Formasyon Eğitimi 2023-2024 Güz dönemi Öğretmenlik Uygulaması dersinin iş ve işleyişinin nasıl olacağı hususunda bilgilendirme yapmak üzere; Milli Eğitim Müdürlüğünde uzman olarak görev yapan Yılmaz YILDIRIM'ın katılacağı toplantı 5 Ekim saat 09:30 ile 12:30 saatleri arasında Esenboğa Külliyesi C Blok toplantı salonunda yapılacaktır.
Toplantıya Öğretmenlik Uygulaması dersini verecek hocalarımızın ve bu dersi alan tüm öğrencilerimizin (sadece mezun olmayıp formasyon almaya devam eden öğrencilerimiz) katılması önem arz etmektedir.
Detaylar için TIKLAYINIZ…