Genel Sekreterlik

Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarım Bölümü Öğrencilerinden Muhteşem Sergi

12 Ocak 2022
15:01
Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi D Blok

Görsel İletişim Tasarımı bölümü 2. sınıf öğrencilerinin çalışmalarını yaptığı ''İlk Eserim'' adlı bilgisayar destekli tasarım-I dersinin sergisi 12 Ocak 2022 tarihinde, saat 15:00'da Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Esenboğa Külliyesi, Mimarlık ve Güzel Sanatlar Fakültesi, D blokta gerçekleşecektir. Büyük bir özveriyle sergilerini hazırlayanan öğrencilerimize üniversitemiz adına teşekkür ediyoruz. 21 Ocak 2022 tarihine kadar devam eden sergimize tüm öğrencilerimiz, akademik ve idari personellerimiz davetlidir.

Her daim üreten nesiller yetiştirmeyi kendine misyon edinmiş Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi, öğrenmeye ve üretmeye aralıksız devam eden öğrenci kadrosu ile gurur duyuyor.