ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

İslami İlimler Fakültemizde Arapça Dil Kampı Gerçekleştirdi

Tatilde de Arapça – Arapça Her Yerde anlayışından hareketle, Üniversitemiz İslami İlimler Fakültesi Arap Dili ve Belagati Anabilim Dalı’nın Gençlik ve Spor Bakanlığı, Ankara Düşünce ve Araştırma Merkezi (ADAM) iş birliğiyle düzenlendiği “Arapça Dil Kampı”, 1 – 4 Eylül 2019 tarihleri arasında Kayseri Tekir Yaylası Gençlik ve Spor Bakanlığı Kayak Merkezi’nde gerçekleştirildi

Kampa İslami İlimler Fakültesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Yakup Civelek, Kamp Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Aydın Kudat, Dr. Öğr. Üyesi Abdullah Hacıbekiroğlu, ADAM İhtisas programı eğitmenleri, Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın görevlendirdiği Kamp liderleri ile 55 öğrenci katıldı.

Arapça Dil Kampında, Arapça metin tahlilleri, Muhadese çalışmaları, panel, seminer ve hızlı okuma derslerinin ardından YDS düzeyinde Arapça sınavının yanı sıra izci liderlerinin öncülüğünde, doğa yürüyüşü, teleferik gezisi, halk oyunları, okçuluk, el sanatları, iletişim oyunları gibi kültürel ve sosyal birçok etkinlikler gerçekleştirildi.

İslami İlimler Fakültemizde Arapça Dil Kampı 1

İslami İlimler Fakültemizde Arapça Dil Kampı 2