ANKARA YILDIRIM BEYAZIT ÜNİVERSİTESİ Geçmişten Geleceğe...

Anasayfa › HABERLER

Üniversitemizde Bir İlk Olan İŞKUR Meslek Edindirme Kursunu Başarıyla Tamamlayanlara Sertifikaları Verildi

Üniversitemiz Meslek Yüksekokulu ile T. C. Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü Ankara Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü iş birliğinde, Üniversitemizde 02 Nisan-06 Temmuz 2018 tarihleri arasında ilk defa düzenlenen 528 saat teorik “Sosyal Medya İçerik Yöneticiliği” kurs programını başarıyla tamamlayan kursiyerlere sertifikaları takdim edildi.

Program Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş ile Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan’ın açılış konuşmasıyla başladı. Konuşmaların ardından kurs programında başarı olan 23 öğrencimize sertifikaları takdim edildi.

Sertifika programının ardından Rektörümüz Prof. Dr. Sn. Metin Doğan öğrencilerimizin sorularını yanıtladı.

Kursun açılmasında katkısı olan Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Aytunç Ateş, kursun eğitimenleri Öğr. Gör. Sonnur Özdemir ile Öğr. Gör. Hacı Kaya’ya Sn. Rektörümüz teşekkür etti.

İŞKUR Meslek Edindirme Kursu Sertifikaları Verildi 1

İŞKUR Meslek Edindirme Kursu Sertifikaları Verildi 2