AYBÜ Genel Sekreterlik Makamında Görev Değişimi

Üniversitemiz Genel Sekreterlik görevini vekaleten iki yıldan bu tarafa icra etmekte olan Doç. Dr. Akın ÜNAL hocamızın akademik çalışmalarına daha çok zaman ayırma talebinin uygun görülmesi üzerine Öğrenci İşleri Daire Başkanı Bünyamin ÖZTÜRK Genel Sekreterlik görevine asaleten atandı.

18 Mayıs 2021 tarihinde gerçekleştirilen görev devir tesliminde, AYBÜ Rektörü Prof. Dr. İbrahim AYDINLI, Doç. Dr. Akın ÜNAL Hocamıza yaptığı kurumsal katkılardan dolayı teşekkür ederek yeni Genel Sekreterimiz Bünyamin ÖZTÜRK’e görevinde başarılar diledi.

Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerine ise asaleten  Mustafa BÜLBÜL ve Hatice Kübra AKÇAM atandı. Öğrenci İşleri Daire Başkanlığına ise vekaleten Hatice Kübra AKÇAM atandı.