“Türkiye’de En Çok Atıf Alan ve H index’i En Yüksek Olan Akademisyenler” Listesinde 41 AYBÜ’lü Yer Aldı

Sağlık Bilimleri Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Murat Alper’in Researchgate.com ‘da yayınladığı “Türkiye’de en çok atıf alan ve H index’i en yüksek 6.000 akademisyen” başlıklı çalışmasında Türk üniversitelerinde görev yapan yerli ve yabancı akademisyenler içinde Google Scholar profillerine göre en çok atıf alan ve en yüksek H index’ine sahip ilk 6000 akademisyen açıklandı.

Versiyon 1 olarak açıklanan ve ilerleyen günlerde yeniden güncellenmesi beklenen Türkiye’nin en fazla atıf alan ve H index’i en yüksek olan akademisyenleri listesinde Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesinde (AYBÜ) görev yapan toplam 41 akademisyene yer verildi.